prahovaonline.ro academia navala mircea cel batran din constanta isi promoveaza oferta educationala la ploiesti

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța își Promovează Oferta Educațională la Ploiești

Ploiești – Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța a desfășurat recent o campanie de promovare a ofertei educaționale în Ploiești. Evenimentul a avut loc în cadrul „Bursei de valori educaționale” organizată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova, unde elevii claselor a X-a și a XI-a de la diverse licee din Ploiești au avut ocazia să interacționeze cu reprezentanții academiei.

Detalii Eveniment

Elevii au fost foarte entuziasmați de oportunitatea de a afla mai multe despre Academia Navală, punând numeroase întrebări despre oferta educațională, viața de student și facilitățile disponibile. Reprezentanții academiei, inclusiv studenții civili și militari, precum și profesorii însoțitori, au oferit informații detaliate și pliante informative. De asemenea, elevii au primit revista „Orizonturi Marine”, realizată de studenții academiei.

Obiectivul Campaniei

Scopul acestei campanii a fost de a atrage viitori studenți către Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, evidențiind avantajele și oportunitățile pe care le oferă o carieră în domeniul maritim. Academia pune la dispoziție simulatoare și laboratoare moderne, care transformă procesul de învățare într-o experiență plăcută și eficientă.

Impresii și Rezultate

Participanții la eveniment au plecat acasă cu o înțelegere mai profundă a vieții de student la Academia Navală și cu multe noi informații care să-i ajute în decizia lor privind continuarea studiilor. Mulțumiri speciale au fost adresate Inspectoratului Școlar Județean Prahova pentru organizarea evenimentului și pentru sprijinul oferit în promovarea educației navale.


Distribuiți acest articol și lăsați un comentariu despre cum credeți că o astfel de inițiativă influențează deciziile elevilor de a-și continua studiile în domeniul naval.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Oferte România - cele mai bune promoții și reduceri. Economisește acum cu oferte speciale! Vizitează-ne pentru oferte de top!

Vezi Ofertele