prahovaonline.ro accesul rutier spre varful muntilor bucegi ramane inchis din cauza vremii nefavorabile

Accesul Rutier spre Vârful Munților Bucegi Rămâne Închis din Cauza Vremii Nefavorabile

Transbucegi: Închis pentru Siguranța Călătorilor

Transbucegi, una dintre cele mai frumoase șosele din România, rămâne închisă pentru tronsonul cuprins între Cabana Dichiu și Cabana Piatra Arsă, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Această măsură a fost luată pentru a asigura siguranța călătorilor, deoarece zăpada viscolită acoperă asfaltul și face drumul impracticabil.

Condiții Optime pe Alte Tronsoane

Pe tronsonul cuprins între DN 71 Târgoviște – Sinaia și Cabana Dichiu, se circulă în condiții optime. Echipele de drumari intervin zilnic pentru a menține acest segment deschis și sigur pentru trafic.

Recomandări pentru Șoferi

Autoritățile recomandă șoferilor să circule cu atenție și viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere care avertizează despre drumuri cu denivelări. De asemenea, se sugerează adaptarea vitezei la condițiile carosabilului și respectarea strictă a semnificațiilor indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare și reglementare.

Informații Suplimentare

Detalii suplimentare despre situația sectoarelor de drum afectate se pot obține de la Consiliul Județean Dâmbovița – Direcția Tehnică. De asemenea, se recomandă informarea prealabilă asupra condițiilor meteorologice din zona montană, în special în perioadele de atenționare meteorologică de vreme rea.

Peisaje Superbe și Siguranță

Deși drumurile care duc în inima Bucegilor oferă peisaje superbe, Transbucegi este adesea impracticabil iarna din cauza zăpezii căzute de pe versanți. În schimb, DJ 714 oferă peisaje la fel de frumoase și este mai sigur pentru șoferi, fiind mai lat.

Lucrări de Modernizare pe DJ 714

Autoritățile județene din Dâmbovița au anunțat că lucrările de modernizare a Drumului Județean DJ 714 – Bolboci – Contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului sunt pe ultima sută de metri, ceea ce va îmbunătăți accesibilitatea și siguranța în zonă

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Cele mai amuzante știri și noutăți. Râzi și distrează-te cu cele mai bune povești! Vizitează-ne pentru cele mai amuzante știri!

Citește Acum