prahovaonline.ro atentionare pentru soferii care circula pe dn1 dn1a si dn72 transporturi agabaritice programate

Atenționare pentru Șoferii care Circulă pe DN1, DN1A și DN72: Transporturi Agabaritice Programate

În perioada 19-24 mai 2024, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat desfășurarea a treisprezece transporturi agabaritice pe traseul Negoiești (județul Prahova) – DN1A – DN1 – DN72 – Găești – DN61 – A1 – Intersecție A1/DN7. Transporturile, care implică vehicule cu lățimea maximă de 2,55 metri, vor transporta grinzi și vor fi însoțite de poliția rutieră. Viteza maximă de deplasare a acestor vehicule este de 70 km/h.

Detalii Despre Trafic și Rute Alternative

Traficul: Transporturile se vor desfășura cu respectarea condițiilor de trafic și a restricțiilor impuse de OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. CNAIR menționează că aceste transporturi nu vor avea loc în perioadele în care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, cum ar fi codurile galben, portocaliu sau roșu.

Rute Alternative: Șoferii care folosesc DN1, DN1A și DN72 sunt sfătuiți să ia în considerare rutele alternative pentru a evita întârzierile cauzate de aceste transporturi agabaritice. Planificarea în avans și monitorizarea traficului în timp real pot ajuta la evitarea disconfortului și a întârzierilor.

Măsuri de Precauție

Poliția rutieră va asigura însoțirea vehiculelor cu depășiri, iar șoferii sunt sfătuiți să respecte indicațiile autorităților pentru a preveni incidentele și a menține siguranța pe drumurile afectate de aceste transporturi. Este esențial ca toți participanții la trafic să fie vigilenți și să adapteze viteza și conduita în funcție de condițiile rutiere și meteorologice.

Concluzii

Pentru a minimiza impactul asupra traficului, este important ca șoferii să fie informați și să planifice cu atenție deplasările în perioada 19-24 mai 2024. Respectarea recomandărilor autorităților și utilizarea rutelor alternative vor contribui la o circulație mai fluidă și la evitarea disconfortului pe drumurile naționale afectate.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Centrale peleți de calitate superioară pentru eficiență maximă. Economisește energie și bani cu noile tehnologii!

Vezi Ofertele