prahovaonline.ro carmen tanase traditii de revelion si planuri pentru noul an

Carmen Tănase: Tradiții de Revelion și Planuri pentru Noul An

Carmen Tănase, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, este cunoscută nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru modul în care își celebrează tradițiile. Într-un interviu recent, Carmen a dezvăluit cum își petrece seara de Revelion și ce planuri are pentru anul viitor.

Tradiția de Revelion a lui Carmen Tănase

Carmen Tănase, recunoscută pentru roluri memorabile în filme românești și piese de teatru, și-a făcut un obicei din a respecta o tradiție specială în fiecare seară de Revelion. Actrița a mărturisit că, de câțiva ani, se asigură că are struguri în casă, poartă ceva roșu și pune bani în buzunar. Aceste obiceiuri sunt menite să aducă noroc și prosperitate în anul ce urmează.

Planurile pentru Anul Nou

Când vine vorba de planurile pentru anul viitor, Carmen Tănase are o abordare simplă și profundă. Principalul ei obiectiv este sănătatea. Ea menționează că nu își face planuri sau obiective specifice, crezând că viața este imprevizibilă și că este mai bine să se concentreze pe a fi sănătoasă și fericită.

O Vedetă Apreciată

Carmen Tănase este o figură emblematică în lumea teatrului și cinematografiei românești. A devenit cunoscută publicului larg prin interpretarea personajului „Flăcărica” în telenovela „Inimă de țigan”. De-a lungul carierei sale, a jucat în zeci de roluri, fiecare demonstrând versatilitatea și talentul său.

Concluzie

Carmen Tănase este un exemplu de urmat în ceea ce privește respectarea tradițiilor și concentrarea pe lucrurile cu adevărat importante în viață, cum ar fi sănătatea și fericirea. Abordarea sa simplă, dar profundă, față de viață și celebrarea Anului Nou este o inspirație pentru mulți.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Găzduire web rapidă și sigură cu Namebox. Asigură-ți prezența online fără griji! Beneficiază de găzduire web performantă!

Vezi Ofertele