prahovaonline.ro escapade romantice de valentines day si dragobete oferte la munte pentru indragostiti

Escapade Romantice de Valentine’s Day și Dragobete: Oferte la Munte pentru Îndrăgostiți

Peisajele pitorești și aerul curat de munte fac din stațiunile montane destinația perfectă pentru sărbătorirea iubirii. Hotelierii de pe Valea Prahovei și din zona Transfăgărășanului au pregătit oferte speciale pentru Valentine’s Day și Dragobete, promițând experiențe memorabile pentru cupluri.

Oferte Variate pentru Toate Gusturile

Hotelurile de lux din regiune oferă pachete care includ cazare în camere duble, mese romantice, petale de trandafiri, șampanie și bomboane, asigurând astfel cadru ideal pentru momente de neuitat. În plus, multe dintre aceste oferte includ acces la spa, masaje de relaxare și tratamente faciale, pentru o experiență completă de răsfăț.

Sinaia: O Destinație de Vis

Un hotel de patru stele din Sinaia propune un pachet pentru două nopți, cu prețuri începând de la 1.650 de lei în perioada 9-11 februarie sau 16-18 februarie, și doar 1.300 de lei pentru 23-25 februarie. Pachetul include cazare, mic dejun, cină romantică, petale de trandafir și bomboane în cameră, masaje de relaxare și acces la facilitățile spa.

Bușteni și Azuga: Escapade Romantice

La Bușteni, un sejur romantic de două nopți costă 1.290 de lei, oferind cazare în cameră dublă cu balcon, mic dejun și opțiuni pentru o cină romantică sau o vizită la Castelul Cantacuzino. În Azuga, o noapte de cazare în perioada Valentine’s Day vine la un preț de 990 de lei, incluzând cină romantică și acces la spa.

Predeal: Oferte Pentru Toate Buzunarele

Predeal oferă variante pentru toate bugetele, de la pachete de lux, cu cazare în cameră cu jacuzzi, petale de trandafir, șampanie și ciocolată, la prețuri de 780 lei/zi, până la oferte mai accesibile, de 540 de lei pentru două nopți, cu opțiunea unei cine romantice speciale.

Transfăgărășan: Iubire în Inima Naturii

Pe Transfăgărășan, un hotel de patru stele invită cuplurile să petreacă două nopți pentru 1.390 de lei, incluzând mic dejun, acces SPA și o cină romantică specială. Oferta este valabilă atât pentru weekendul 9-11 februarie, cât și pentru 23-25 februarie, adăugând o petrecere cu muzică și dans la pachet.

Concluzie

Indiferent de preferințe, stațiunile montane din România oferă variante de cazare și activități care să transforme Valentine’s Day și Dragobetele în amintiri de neuitat pentru cupluri. De la cină la lumina lumânărilor și până la relaxare la spa, fiecare detaliu este gândit pentru a celebra dragostea în cel mai frumos mod.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Găzduire web de încredere cu Hostico. Beneficiază de performanță și securitate maximă! Alege găzduirea web de aici!

Vezi Ofertele