prahovaonline.ro incendiu de amploare pe dn 1 trafic ingreunat intre brasov si ploiesti

Incendiu de Amploare pe DN 1: Trafic Îngreunat între Brașov și Ploiești

Un incendiu de amploare a izbucnit duminică după-amiază pe marginea DN 1, între Brașov și Ploiești, cauzând dificultăți majore în trafic. Flăcările, pornite de la o combină agricolă, au mistuit un lan de culturi agricole pe raza orașului Băicoi, extinzându-se rapid din cauza vântului și a temperaturilor ridicate. Incendiul, care a acoperit aproximativ 50 de hectare, a necesitat intervenția a patru autospeciale de stingere și a unei ambulanțe SMURD. Traficul pe DN 1 a fost oprit pe ambele benzi ale sensului spre Ploiești.

Detalii Despre Incident

Incendiul a fost semnalat în jurul orei prânzului, iar echipele de intervenție au fost mobilizate rapid pentru a controla și stinge focul. ISU Prahova a raportat degajări masive de fum, care au afectat vizibilitatea și au îngreunat circulația pe DN 1. Din fericire, incendiul izbucnit la utilajul agricol a fost localizat, iar pompierii continuă să lucreze pentru a stinge complet flăcările care au cuprins câmpul.

Impactul Asupra Traficului

Circulația pe DN 1 a fost sever afectată, fiind oprită pe ambele benzi ale sensului de mers spre Ploiești. Șoferii care se deplasau pe această rută au fost nevoiți să găsească rute alternative sau să aștepte până la reluarea traficului. Autoritățile au sfătuit participanții la trafic să fie prudenți și să respecte indicațiile echipelor de intervenție.

Sfaturi pentru Șoferii din Prahova

  1. Evitați Zona Afectată: Dacă aveți drum pe DN 1 între Brașov și Ploiești, încercați să găsiți rute alternative pentru a evita zona afectată de incendiu.
  2. Respectați Indicațiile Autorităților: Urmați sfaturile și indicațiile echipelor de intervenție și ale poliției pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.
  3. Monitorizați Știrile: Fiți la curent cu ultimele informații despre situația incendiului și starea traficului prin intermediul știrilor locale și al canalelor oficiale de comunicare.

Concluzie

Incendiul de amploare de pe marginea DN 1 între Brașov și Ploiești a cauzat perturbări majore în trafic și a necesitat un efort considerabil din partea echipelor de intervenție pentru a fi controlat. Șoferii din Prahova sunt sfătuiți să fie prudenți și să evite zona până la remedierea completă a situației.


Dacă ai întrebări sau dorești să împărtășești experiențele tale cu acest incident, te invităm să lași un comentariu și să distribui acest articol.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Gazduire web performantă și sigură. Alege soluția ideală pentru site-ul tău! Descoperă cele mai bune oferte de găzduire web!

Vezi Ofertele