prahovaonline.ro probleme mari cu repetitie din cauza stocului scazut de apa la comarnic

Probleme Mari cu Repetiție din Cauza Stocului Scăzut de Apă la Comarnic

Întreruperi Recurente ale Furnizării Apei

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. a anunțat că, din cauza stocului de apă foarte scăzut din rezervoarele stației de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei. Această întrerupere, care a avut loc pe 17 ianuarie 2024, în intervalul orar 11:00-15:00, cu posibilitate de prelungire, a afectat parțial abonații HIDRO PRAHOVA S.A. din cartierul Ghioșești.

Apelul Societății către Abonați

HIDRO PRAHOVA SA a făcut apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție. Acest apel vine în contextul unui incident similar petrecut marți, în aceeași zonă, când compania a făcut un anunț aproape identic despre întreruperea furnizării apei.

Nevoia de Precipitații

Situația de la Comarnic evidențiază nevoia acută de precipitații pentru a reface stocul de apă și a asigura o distribuție constantă și eficientă a apei către abonați.

Concluzii: O Situație Critică ce Necesită Soluții

Această problemă repetitivă cu stocul scăzut de apă la Comarnic subliniază necesitatea unor soluții pe termen lung pentru gestionarea resurselor de apă și prevenirea unor astfel de situații în viitor.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Știri din surse sigure și verificate. Rămâi informat cu cele mai de încredere știri! Află cele mai relevante informații!

Citește Acum