prahovaonline.ro restrictii de circulatie pe dn1 intre comarnic si sinaia pentru lucrari de toaletare a arborilor

Restricții de Circulație pe DN1 între Comarnic și Sinaia pentru Lucrări de Toaletare a Arborilor

Pentru cei care plănuiesc să călătorească spre munte pe DN1, este important să știe că, până pe 9 aprilie, tronsonul dintre Comarnic și Sinaia va fi supus unor restricții de circulație. Aceste măsuri sunt luate pentru a permite lucrările de tăiere și toaletare a arborilor de pe marginea drumului, cu scopul de a asigura siguranța traficului prin eliminarea riscului căderii copacilor peste mașini.

Detalii despre Restricții

Restricțiile de circulație sunt aplicate în zilele lucrătoare, între orele 9 și 17, pe o lungime de șapte kilometri. Lucrările vizează în special arborii situați pe partea dinspre deal a drumului, la o distanță de mai puțin de șapte metri de șosea. Majoritatea copacilor afectați sunt specii de fag și rășinoase.

Complexitatea Lucrărilor

Lucrările sunt descrise ca fiind destul de complexe, având în vedere versantul abrupt al zonei, precum și prezența unei linii de înaltă tensiune și a fibrei optice în proximitate. Există îngrijorări din partea localnicilor că tăierile ar putea provoca alunecări de teren, afectând atât drumul național, cât și proprietățile adiacente.

Recomandări pentru Șoferi

Șoferii sunt îndemnați să respecte indicațiile agenților de poliție, care vor dirija circulația alternativ, după necesitate. Este esențial să se păstreze o distanță suficientă față de autovehiculul din față pentru a evita incidentele.

Lucrări Suplimentare în Zonă

Pe lângă aceste restricții, sunt planificate și alte lucrări de întreținere în zonă, inclusiv reparații la podul de la Posada, peste Valea Orății, și consolidări ale drumului la Azuga, unde asfaltul a crăpat și structura de suport a șoselei este degradată.

Concluzie

Circulația pe DN1 între Comarnic și Sinaia va fi dificilă în următoarea perioadă din cauza lucrărilor de toaletare a arborilor. Șoferii sunt sfătuiți să își planifice călătoriile ținând cont de aceste restricții și să urmeze cu atenție indicațiile autorităților pentru a evita întârzierile neplăcute.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Informații pentru firme și afaceri. Dezvoltă-ți afacerea cu cele mai recente știri și sfaturi! Află tot ce este nou în domeniul afacerilor!

Află Mai Multe