prahovaonline.ro un copac incarcat cu zapada cade peste o masina parcata in ploiesti

Un Copac Încărcat cu Zăpadă Cade Peste o Mașină Parcată în Ploiești

Incident Neașteptat în Nordul Municipiului

Primii ploieșteni care au ieșit astăzi din case au fost martorii unui incident neobișnuit. În nordul municipiului Ploiești, un copac tânăr, încărcat cu zăpadă, a căzut peste o mașină parcată. Incidentul s-a petrecut pe strada Cătinei, spre ieșirea către Aleea Laurilor.

Mașina Afectată, cu Numere de București

Mașina afectată de căderea copacului avea numere de înmatriculare din București. O parte din crengile copacului a ajuns peste vehicul, provocând daune.

Măsuri de Prevenție și Intervenție

În urma acestui incident, Primăria Ploiești a convocat comandamentul de deszăpezire. S-a cerut intervenția preventivă împotriva formării poleiului și acțiunea cu prioritate pe arterele principale de circulație, în zonele de acces către unitățile spitalicești, în preajma instituțiilor publice, în stațiile mijloacelor de transport în comun și în preajma unităților de învățământ.

Apelul Către Cetățeni

Cetățenii au fost îndemnați să semnaleze eventualele probleme cauzate de condițiile meteo la Dispeceratul Primăriei. Această măsură este menită să asigure o reacție rapidă și eficientă în cazul altor incidente similare.

Condiții Meteorologice în Ploiești

Potrivit informațiilor publicate de ANM, stratul de zăpadă în Ploiești este de 4 cm, în timp ce în Câmpina sunt 3 cm, iar la Sinaia – 14 cm.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Depozit materiale construcții Mathaus - tot ce ai nevoie pentru proiectele tale. Cumpără acum la cele mai bune prețuri!

Vezi Ofertele