Contact

Contactați-ne la Prahova Online

La Prahova Online, suntem mereu deschiși să auzim de la cititorii noștri. Fie că aveți întrebări, sugestii, sau doriți să ne trimiteți știri locale, echipa noastră este aici pentru a vă asculta și a vă răspunde.

Întrebări și Sugestii

Aveți întrebări despre unul dintre articolele noastre sau despre modul în care funcționează site-ul nostru? Sau poate aveți sugestii despre cum am putea îmbunătăți experiența dumneavoastră pe Prahova Online. Vă încurajăm să ne scrieți folosind formularul de mai jos sau la adresa de e-mail [contact@prahovaonline.ro] .

Trimiteți Știri

Dacă ați fost martorul unui eveniment care merită să fie știut de comunitate sau aveți o poveste interesantă de împărtășit, nu ezitați să ne contactați. Suntem întotdeauna în căutarea de știri proaspete și relevante pentru cititorii noștri. Trimiteți-ne detaliile la [contact@prahovaonline.ro] sau folosiți formularul de contact.

Oferte de Publicitate

Prahova Online oferă o gamă variată de opțiuni de publicitate pentru a vă ajuta să ajungeți la publicul țintă. Pentru a discuta despre pachetele noastre publicitare și pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la [contact@prahovaonline.ro] .

Vă mulțumim că ați ales Prahova Online ca sursa dumneavoastră de știri și informații. Echipa noastră este aici pentru a vă asigura că rămâneți conectați la tot ceea ce se întâmplă în Prahova și dincolo de ea.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi: